Wat doet G-Force?

G-Force investeert in een vroege fase in Groningse startups. Dit doen we met onze kennis, ervaring en netwerk, en natuurlijk met financiële ondersteuning.


We investeren in jonge bedrijven waarbij ‘Digital’ het hart van het bedrijfsconcept is. Dit doen we vanaf de ideeën fase in onze incubator, maar we investeren ook in startups die een stap verder zijn en hun concept al gevalideerd hebben.

Het investeringsfonds is ontstaan als sub-fonds van de Provincie Groningen, (IFG), gespecialiseerd in digital startups. Als onderdeel van de Groningse digitale sector, werken we nauw samen met digital ondernemers die ooit begonnen én groot geworden zijn in Groningen.

Digital als drijvende kracht

We geloven dat digital een belangrijke drijvende kracht is achter innovaties die verschil kunnen maken in de wereld. G-Force wil een bijdrage leveren aan een betere wereld, aan de digitale sector en de werkgelegenheid in Groningen. Door in een vroege fase te investeren, willen we jong ondernemend talent de kans geven om een succesvol bedrijf op te bouwen.


“We geloven dat digital een belangrijke sleutel is om de 17 UN development goals te realiseren. Daarom focussen we met G-Force op impactinvesteringen en ideeën die verbonden zijn met deze doelen.”
— Marco de Jong, G-Force

Marco-de-Jong.jpeg

Pitch je startup

Stuur je pitch naar G-Force, dit is onze eerste stap in het investeringstraject.