Wat doet G-Force?

G-Force investeert in een (zeer) vroege fase in Groningse startups. Dit doen we niet alleen met geld, maar ook met kennis, ervaring en netwerk.


We investeren in jonge bedrijven waarbij Digital het hart van het bedrijfsconcept is. Dit doen we vanaf de ideeënfase in onze incubator, maar we investeren ook in startups die een stap verder zijn en hun concept gevalideerd hebben.

Het investeringsfonds is ontstaan als sub-fonds van IFG, gespecialiseerd in digital startups. Als onderdeel van de Groningse digitale sector, werken we nauw samen met digital ondernemers die ooit begonnen én groot geworden zijn in Groningen.

Digital als drijvende kracht

We geloven dat digital een belangrijke drijvende kracht is achter innovaties die het verschil kunnen maken in de wereld. Als fonds heeft G-Force de doelstelling een bijdrage te leveren aan een betere wereld, aan de digitale sector en werkgelegenheid in Groningen. Door in een vroege fase te investeren, willen we jong ondernemend talent de kans geven om een bedrijf op te bouwen en voor werkgelegenheid te zorgen.


We geloven dat digital de drijvende kracht is om de 17 UN development goals te realiseren. Daarom focussen we met G-Force op impactinvesteringen en ideeen die geconnect zijn met de UN development goals.
— Marco de Jong, G-Force

Marco-de-Jong.jpeg

Office Hours

Op elke vrijdag houdt G-Force een open inloop. Kom je met ons kennismaken?