G-Force portfolio

G-Force is de stuwende kracht achter digitale bedrijven in Groningen. Zoek je een investering? Kijk naar onze incubator of naar het G-Force digital startup fonds.

 
Coachjezelf (200x350).jpg

Coachjezelf

De online tool Liv helpt om patiënten met lichte psychische vragen effectiever te coachen. De Groningse startup Coachjezelf ontwikkelde Liv in samenspel met internetbureau Coolminds en Hanzehogeschool Groningen.

Meer informatie over Coachjezelf vind je op mijnliv.nl


Dropper (200x350).jpg

Dropper

Dropper is de nieuwe ‘marktplaats voor stadslogistiek’. Deze startup laat koeriers van verschillende ondernemingen pakketjes voor elkaar bezorgen en ophalen. Op die manier kan er efficiënter en kostenbesparend gewerkt worden. Een pizzakoerier kan straks ook een bloemetje bezorgen. Een schoenenwinkel kan schoenen rechtstreeks bij de klant laten afleveren, zonder dat het pakket eerst naar een distributiecentrum gaat.

Meer informatie over Dropper vind je op dropper.nl


Tckl (200x350).jpg

Tckl

Tckl is een Nederlands softwarebedrijf, gevestigd in Groningen. Tckl maakt een generieke oplossing voor sponsoren van business events en sportclubs om hun relaties uit te nodigen en tickets toe te wijzen.

De technologie van Tckl stelt gebruikers in staat om relaties snel en efficiënt uit te nodigen en genodigden vooraf en achteraf met elkaar in contact te laten komen. Door de generieke opzet kan Tckl worden gebruikt bij alle profclubs in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie over tckl vind je op tckl.nl


Moof2 (200x350).jpg

MOOF2

MOOF2 is opgericht door 5 initiatiefnemers, die hun kennis en ervaring van werkgelegenheid, arbeidsmarkt, HRM, onderwijs en ICT hebben gebundeld en hiermee actief willen bijdragen aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Meer informatie over MOOF2 vind je op MOOF2.com


SharkMark (200x350).jpg

SharkMark

SharkMark is een Nederlands softwarebedrijf, gevestigd in Groningen en maakt mobile games als tooling voor organisatieverbeteraars zoals managers, consultants en trainers.

De technologie van SharkMark stelt gebruikers in staat om de verbeterexpertise van (grote) groepen medewerkers te “crowdsourcen” en verbeter mogelijkheden te inventariseren op een leuke, efficiënte en datagedreven manier.

Meer informatie over SharkMark vind je op sharkmark.com


Buku-logo.jpg

BUKU

BUKU is een streamingdienst voor studieboeken zoals Spotify dat is voor muziek. Met BUKU heb je overal ter wereld je studieboeken bij de hand. Bovendien wordt studeren nog gemakkelijker door bijvoorbeeld de intelligente zoekfunctie, de voorleesfunctie, videos, audiofragmenten en interactieve oefenvragen. Met BUKU studeer je efficienter en onthoud je meer.

Meer informatie over BUKU vind je op buku.io


Marco-de-Jong.jpeg

Pitch je startup

Stuur je pitch óók naar G-Force, dit is onze eerste stap in het investeringstraject.