G-Force incubator

De G-Force incubator is dé plek om digitale ideeën te ontwikkelen, te valideren en naar de markt te brengen. In een traject van 4 maanden ga je een startup bouwen samen met experts, mentoren, co-founders, collega ondernemers en zelfs een aller eerste investering.

 

Programma

Aan het eind van het programma heb je een gevalideerd concept uitgewerkt, met je eerste betalende klant. Dat is het doel waar jij en je team aan gaan werken.

Tijdens het programma helpen we je met mentoring, een kleine financiering, een netwerk van experts en een werkplek waar je omringd wordt door collega ondernemers. Na het incubator programma van 4 maanden, investeert G-Force door in de succesvolle startups.

Wat verwachten we van jou?

Deelnemers van dit programma zijn de winnaars van de selectieprocedure. Je gaat keihard (samen)werken om van het idee een succes te maken, dit is een full-time uitdaging. Door de investering van G-Force, kan je jezelf een basisinkomen uitkeren.

Let op: dit is geen baan in loondienst, je bent vanaf dag 1 eigenaar van je eigen bedrijf, samen met je co-founders.

Hoe ziet de week er uit?

Je werkt in een team met co-founders die zich net als jij hebben aangemeld voor het G-Force programma. Samen met hen maak je plannen om de doelen te bereiken. In de incubator houden we een wekelijkse ‘progress pitch’ voor investeerders, daarnaast coachen we je om zo goed en snel mogelijk je doelen te bereiken.

Heb je nog (g)een idee?

Je gaat niet per se met je eigen idee aan de slag. Als jij wordt geselecteerd voor de incubator, komt niet doordat je een fantastisch idee hebt. We selecteren deelnemers op basis van skills en persoonlijkheid. Heb je nog geen idee, maar denk je wel dat je uit het juiste hout gesneden bent? Perfect! We koppelen je voordat het incubator programma begint aan een idee.


Marco-de-Jong.jpeg

Office Hours

Op elke vrijdag in september houdt G-Force een open inloop. Dit is het moment om alvast kennis te maken, maar dit is ook een ideaal moment om vragen te stellen over de incubator.