G-Force incubator (launching soon!)

De G-Force incubator is dé plek om digitale ideeën te ontwikkelen, te valideren en naar de markt te brengen. In een traject van 3 maanden bouw je een startup samen met experts, mentoren, co-founders, collega ondernemers en zelfs met een allereerste investering.

De incubator gaat medio 2020 van start, schrijf je alvast in voor de informatie meetup

 

Programma

Aan het eind van het programma heb je een gevalideerd concept uitgewerkt, met je eerste betalende klant. Dat is het doel waar jij en je team aan gaan werken.

Tijdens het programma helpen we je met mentoring, een kleine financiering, een netwerk van experts en een werkplek waar je omringd wordt door collega ondernemers. Na het incubator programma van 3 maanden, investeert G-Force door in de succesvolle startups.


Wat verwachten we van jou?

Na onze selectieprocedure mag je deelnemen aan dit programma. Je gaat keihard (samen)werken om van je idee een succes te maken. Dit is een full-time uitdaging. Door de investering van G-Force, kan je jezelf een basisinkomen uitkeren. 

Let op: dit is geen baan in loondienst, je bent vanaf dag 1 eigenaar van je eigen bedrijf, samen met je co-founders.

Hoe ziet je week er uit?

Je werkt in een team met co-founders die zich net als jij hebben aangemeld voor het G-Force programma. Samen met hen maak je plannen om je doelen te bereiken. In de incubator houden we een wekelijkse ‘progress pitch’ voor investeerders en daarnaast coachen we je om zo goed en snel mogelijk je doelen te bereiken.

Heb je nog (g)een idee?

Je gaat niet per se met je eigen idee aan de slag. Als je wordt geselecteerd voor de incubator, komt dat niet per se doordat je een fantastisch idee hebt. We selecteren deelnemers op basis van skills en persoonlijkheid. Heb je nog geen idee, maar denk je wel dat je uit het juiste hout gesneden bent? Perfect! We koppelen je voordat het incubator programma begint aan een idee. Uiteraard gaat dit in overleg en moet er een klik zijn met je teamgenoten en met het idee.

Selectie procedure

Voor dit programma vindt een strenge selectie plaats. We zoeken talent, met ondernemersambitie. We selecteren op drive, skills, persoonlijkheid en coachbaarheid.

Praktische informatie:

  • Het programma gaat voor het eerst van start in 2020

  • Op woensdag 23 oktober houden we de eerste meetup voor potentiële deelnemers en geïnteresseerden.

  • Start programma: medio februari 2020

  • Het programma duurt 12 weken

  • Ben je enthousiast of heb je vragen? Neem contact met ons op.