Wat voor startups zoekt G-Force?

G-Force is een pre-seed investeringsfonds. Dat betekent dat we in een hele vroege fase in startups investeren. We zijn op zoek naar jonge startups, die bijvoorbeeld hun prototype net af hebben of bezig zijn met hun validatie. We zijn niet van alle markten thuis, we richten ons alleen op Groningse digital startups.

Team is belangrijker dan het idee

We investeren in schaalbare en digital concepten. Hoewel we hier kritisch naar kijken, vinden we het team nog belangrijker dan het idee. In deze vroege fase wordt er vaak nog gesleuteld aan het concept, daarom investeren we liever in een super goed team, dan in een goed klinkend idee. 

G-Force investeert tot €100.000,- in startups, dit doen we in de vorm van converteerbare leningen. Het komt ook voor dat we investeren in startups met een grotere investeringsbehoefte, dit doen we dan samen met partners of angel investeerders. 

Marco-de-Jong.jpeg

Pitch je startup

Stuur je pitch naar G-Force, dit is onze eerste stap in het investeringstraject. De meest veelbelovende startups nodigen we uit voor een nadere kennismaking.